YOGA VAN DE TAST

Yoga van de Tast is verwant aan yoga-nidra maar toch anders. Het is een vorm van yoga die alertheid en gewaarzijn bevordert via het voelend aanwezig zijn in je lichaam door middel van het aanspreken van contact: met de kledij, met de mat.. Het werkt zeer diep door tot  in de subtiele lagen van je wezen en ontspant tot in de diepte van je cellen. Het is een vorm van meditatie. Het brengt je naar kalmte, sereniteit, ânanda. Het helpt je om je klassieke yogapraktijk anders te benaderen en te doen vanuit voelen en aanwezig zijn in je lichaam in plaats van vanuit prestatie om een vorm na te streven.
Het werkt door in je dagelijkse leven, het wordt een samskâra of gewoonte en brengt positieve resultaten voor je relaties, je werk, je lichaam, je ademhaling, je geest…het zorgt voor een diepere en betere slaap. Je komt uit je hoofd in de “IK BEN”, het eeuwige moment nu.
Dus voor hen die een meditatieve vorm van yoga zoeken, naar binnen willen keren, de kracht in zichzelf willen vinden, alerter in het leven willen staan, meer lichaamsbewustzijn willen ontwikkelen WELKOM. Er wordt ook gewerkt met klankschalen. DOEN om het te ervaren!
 
PRAKTISCHE INFO:
 
VOOR WIE: haalbaar voor elk lichaam. Voorwaarde is enkel zoekende zijn naar verinnerlijking en STILTE.
WANNEER: elke dinsdag om 10h55 en om 18h.50. DUUR: 1 uur (niet in de schoolvakanties)
KOSTPRIJS: 15€ afzonderlijke les, 12€ bij abonnementskeuze
WAAR: Yogacentrum SHRADDHAA, Kapellestraat 34 8210 LOPPEM ( gemakkelijk bereikbaar, vlak bij afrit autostrade Brussel-Oostende)
INFO: stuur mail naar maria.clicteur.mc@gmail.com en/of neem kijkje op www.shraddhaa.be (kijk bij zachte yoga)
MEEBRENGEN: yogamat, dekentje, kousen, geduld


Datum:
9/03/2024

Rubriek:
Voordrachten - weekends – stages

Locatie:
Yogacentrum SHRADDHAA, Kapellestraat 34 8210 LOPPEM

Organisator:
Shraddhaa

« Terug naar agenda overzicht