Belangrijke mededeling * COVID-19

29 okt 2020
Algemeen

Belangrijke mededeling * COVID-19

Sinds de verstrengde maatregelen van dinsdag 27 oktober 2020 is er voor personen ouder dan 12 jaar geen georganiseerde sport meer toegelaten . Voor personen ouder dan 12 jaar is enkel outdoor sporten toegestaan . Dit met max 4 personen.

Deze maatregel zorgt ervoor dat het niet meer is toegelaten om indoor yogales te geven, ook al wordt de afstandsregel van 1,5 meter gerespecteerd.

Veel sterkte en goede moed toegewenst.

Voor meer informatie: info-coronavirus.be

Gepost door: Gert
 • Berichten voor "Belangrijke mededeling * COVID-19":
 • Jullie hebben ergens tabel hoeveel mensen 1,5 meter op ? Oppervlakte
  Waar kan ik dit vinden ???
  Gepost op: 26/11/2020 om 13:37 door: Ingrid Noy (not registered).
  Tabel afmeting zaal kan ik niet vinden Gepost op: 26/11/2020 om 13:39 door: Ingrid (not registered).
  de yoga-ontspanning is zo gunstig voor het immuunsysteem, toch mogen er geen yogalessen gegeven worden binnen. Nu heerst alvast in het Leuvense 'het heilige lopen in coronatijd'. Buiten sporten mag immers, en met actieve sporten kan je je ook in deze temperaturen warm houden. Hoewel ik ook overtuigd ben van het positieve van het bewegen in de buitenlucht en er ook van hou, ook bij aangepaste temperatuur yogalessen heb gegeven in de natuur, is de waarde van rustige en bewuste yogaoefeningen en ontspanning , in deze late herfst en wintertijd dus binnen, onvervangbaar, ook voor het immuunsysteem. Yoga is toch niet gelijk te schakelen met sport? Kan de yogafederatie niet ijveren om ook indoor yogalessen toe te staan, 1,5 m of meer afstand,. Desnoods beperken tot kleine groepen, van 4 personen, lesgever inbegrepen, zoals nu geldt voor samen sporten in de buitenlucht. Of individuele lessen toelaten. Vooral voor zij die het het meest nodig hebben. Zwangeren bv, bij wie de zwangerschap niet wacht tot eventuele versoepelingen half januari. Ontspanning is zo belangrijk in die periode.Ontspanning is zo belangrijk om goed doorheen het proces van de bevalling-geboorte te gaan. .En yogalessen na de geboorte, waar ontspanning van de mama zo belangrijk is in het omgaan met de baby. Maar ook sommige alleenstaande ouderen voor wie de yogales bijna de enige activiteit is;
  Gepost op: 28/11/2020 om 9:23 door: Lieve De Kinder (not registered).
  Beste Ingrid

  Indien je mij even jouw e-mailadres zou geven via info@yogafederatie.be, dan stuur ik jou de tabel op.

  Hartelijke groeten

  Gert
  Gepost op: 1/12/2020 om 22:41 door: Gert (not registered).

Archief