Petitie 'Haal Yoga uit de lockdown'

06 mrt 2021
Algemeen

Petitie 'Haal Yoga uit de lockdown'

Beste yogaliefhebber

Juist in deze pandemie kan de kracht van yoga en meditatie een wezenlijk verschil maken. Yoga en meditatie verbeteren de geestelijke gezondheid, de kwaliteit van leven en het welzijn. 

De bevolking lijdt onder de huidige maatregelen en ervaart spanningen, angst en overprikkeling. De geestelijke gevolgen van de lockdown zijn alom merkbaar, maar het aanbod om hieraan te verhelpen schiet tekort. De agenda’s van psychologen raken verzadigd en wachtlijsten worden afgesloten.  

Yoga wordt ten onrechte gelijkgesteld met sport terwijl het een systeem is dat zowel de mentale als fysieke gezondheid ten goede komt.  Het is laagdrempelig en past in een gezonde leefstijl.  

Wij vragen aan de overheid dat Yoga niet meer wordt gelijkgesteld met sport en dat wij de indoor yogalessen kunnen hervatten mits inachtneming van de veiligheidsprotocollen. 

Indien u onze actie wenst te ondersteunen, teken dan deze petitie en deel de link met zo veel mogelijk mensen uit uw netwerk via mail, Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, Whatsapp enz. Ook uw leerlingen, familieleden en vrienden kunnen de petitie ondertekenen.

https://www.petities.com/haal_yoga_uit_de_lockdown

Met vriendelijke groeten


Flor Stickens

Voorzitter Yoga Federatie van Nederlandstaligen in België

Gepost door: Gert
  • Berichten voor "Petitie 'Haal Yoga uit de lockdown'":
  • Nog geen berichten.

Archief