Themadag over Yin Yoga met Manu Fernandes op zondag 18 juni 2023

Manu beoefent reeds meer dan 25 jaar dagelijks Yoga.  Hij bestudeerde verschillende Yogastromingen en volgde meerder langdurige opleidingen in binnen- en buitenland.  Manu is mede docent bij de Soma Yoga lerarenopleiding school van Alberto Paganini.  Verder geeft hij  mindfulness, meditatie en is hij Reiki master.  Yin Yoga is zijn grote liefde.  In het najaar van 2023 start hij daarom met een eigen "Yin Yoga Teacher bijscholing”.  

In Yin Yoga blijf je langer in een bepaalde houding waardoor je op een zachte manier het dieperliggende bindweefsel stimuleert.  Gewrichten en pezen worden soepel en je vergroot op een verinnerlijkende manier je fysieke flexibiliteit.  Door het rustgevende karakter van Yin werkt het ook door op mentaal, emotioneel en energetisch niveau.

We onderzoeken en ervaren wat Yin Yoga juist is en wat het betekent om dit op een functionele manier te onderwijzen.  Is Yin een zoveelste hype binnen het Yogalandschap of is het iets wat eigenlijk veel ouder is?  Samen gaan we op onderzoek met theorie én veel praktijk.  Deze themadag is een inspirerende, eerste kennismaking met de wereld van Yin Yoga en daardoor voor iedereen toegankelijk.  

Informatie om in te schrijven volgt nog.
Indien interesse houd de datum al vrij in je agenda.Datum:
18/06/2023

Rubriek:
Voordrachten - weekends – stages

Locatie:
Clarenhof, Guffenslaan 43 • 3500 Hasselt

Organisator:
YFN

« Terug naar agenda overzicht