Tweedaagse workshop met Gregor Maehle

Gregor Maehle is de auteur van verschillende uitstekende boeken en hierdoor is hij indirect een van mijn meest gewaardeerde leraren geweest. Bij het lezen en bestuderen van die inspirerende boeken voel je dat Gregor spreekt vanuit zijn eigen levenservaring. Erg enthousiast dat hij naar België komt om ons te inspireren met zijn wijsheid en ervaring.

Gregor heeft vele jaren in India doorgebracht en heeft lesgegeven bij enkele van de grootste Yogische en Tantrische Meesters.

Yoga is zoveel meer dan alleen fysieke houdingen, gedurende die 2 dagen zal Gregor ons langs de 8 limbs leiden en hoe we deze kunnen integreren in onze oefeningen en het dagelijks leven.

Tijdens dit verhelderende weekend zal Gregor geleide (begeleide) asana lessen, Yoga Sutra en Sanskriet chanting, Pranayama- en Kriya-oefeningen en yoga-meditatie oefeningen aanbieden. Meer leren over deze praktijken, inclusief maar niet beperkt tot asana (houdingen), kan ons helpen een holistisch begrip te krijgen van de beoefening en wetenschap van yoga, waardoor er ruimte ontstaat voor meer vrijheid, betere gezondheid, balans en spiritueel inzicht.
Deze tweedaagse is voor beginners als gevorderden.

SCHEMA:
DAG 1:
10:00-12:30 Led-les
14:00-17:00 Yoga Sutra's en Sanskriet chanting

DAG 2:
10:00-12:30 Pranayama & Kriya
14:00-17:00 Yogische meditatie (Chakra-kundalini)
TAAL: Deze workshop wordt in het Engels gegeven.

DATUM & TIJD: zaterdag en zondag 6 en 7 juli 2024

PLAATS: De Herner.

Hernerweg 135 – 3730 Sint-Huibrechts Hern

Prijs in Australische dollars AUD490. Prijs is ongeveer €300,-, maar is afhankelijk van dagelijkse valutaschommelingen. Betaalmogelijkheden Visa, MasterCard en Paypal.

Voor reserveringen en vragen kunt u mailen naar: manuomshanti@gmail.com

Voor betalingen ga naar: https://8limbs.com/event/sint-huibrechts-hern-belgium-workshop-with-gregor-maehle/?fbclid=IwAR1LV3baVs3Wpc5GQS0sBZeA0qWW3o3n_2FW0jbE-zHTQCRgachAJHq-ojg


Datum:
6/07/2024

Rubriek:
Voordrachten - weekends – stages

Locatie:
Hernerweg 135 – 3730 Sint-Huibrechts Hern

Organisator:
Manu Fernandez

« Terug naar agenda overzicht